Van Rooijen Organisatieadvies is gevestigd aan de Swammerdamstraat 73 C, 1091 RS te Amsterdam.

KvK-nummer: 61743054

Partners

Vertrouwde partners met wie ik graag samenwerk

Baaten ICT Security

Baaten ICT Security ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun ambities op het gebied van informatiebeveiliging en risicobeheersing. Het pragmatisch combineren van technische en organisatiekundige vaardigheden, is dé onderscheidende factor die relaties het meest waarderen. Geen techneut die alleen maar in enen en nullen praat, of een beleidstijger die nog nooit een firewall van dichtbij heeft gezien, maar een veelzijdige expert die organisaties in de volle breedte adviseert. Ontwikkelaar, beheerder, manager of directeur? Baaten ICT Security hanteert de juiste taal zodat iedereen begrijpt waar het over gaat.

Ga naar de website van Baaten ICT Security 

Forugy

Forugy ondersteunt organisaties in het participatief ontwikkelen van nieuw beleid. Haar on- en offline wijze van beleidsontwikkeling is onafhankelijk van het beleidsterrein en richt zich altijd op inhoudelijke vernieuwing en draagvlak. Of het nu om nieuw beleid voor sociale voorzieningen gaat, een nieuwe IT strategie of een strategisch veranderplan, de aanpak en ervaring van Forugy geven een geheel nieuwe invulling aan uw strategische ontwikkelprocessen. Of het nu om bezuinigingen, bestemmingsplannen of transities gaat, met de aanpak van Forugy kiest u voor resultaat en draagvlak. Voor Forugy is een belangrijk uitgangspunt dat deze wijze van beleidsontwikkeling naadloos aansluit bij de bestaande besturing (governance) en werkwijzen binnen uw organisatie.

Ga naar de website van Forugy 

IT Finance Consulting

IT Finance Consulting is een adviesbureau dat zich richt op analyse, advies en verbetering van de financiële functie binnen het CIO domein. IT-FC maakt bij alle projecten gebruik van beproefde finance en control methodologieën in combinatie met innovatieve online tooling. Hierbij wordt altijd gestreefd naar een ‘best in finance’ situatie.

Ga naar de website van IT Finance Consulting 

Professional Testing

Bedrijven hebben baat bij een blik van buitenaf op hun testorganisatie. Een onafhankelijke partij die de testorganisatie tegen het licht houdt, de testvolwassenheid bepaalt en deze optimaliseert. De vinger op de zere plek legt maar ook de goede zaken benoemt. Die adviseert bij het doorvoeren van veranderingen, het invoeren van een testmethode of het opstellen van testbeleid. Die uw mensen kan opleiden en kan begeleiden tijdens hun werk. Samen met u de testorganisatie op maat inricht, compleet met carrièrepaden voor uw eigen medewerkers. Professional Testing is de onafhankelijke partij die u daarbij kan helpen. Met het binnenhalen van onze diensten weet uw bedrijf zich gegarandeerd van jarenlange testervaring binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hierdoor zijn we in staat om bij nieuwe opdrachten snel toegevoegde waarde te leveren.

Ga naar de website van Professional Testing 

Wilt u in contact komen?

Klik op één van onderstaande iconen of laat een bericht achter via het contactformulier op deze website 

   

DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE INNOVATIE MET ICT LIGT IN SAMENWERKING, STANDAARDISATIE EN HERGEBRUIK.Rick van Rooijen